Team

Iris Verschoor

Psycholoog, trainer

Bij Avant Business houd ik me bezig met het ontwikkelen, verbeteren en geven van trainingen. Als psycholoog kan ik mensen meer inzicht geven in zichzelf, door te spiegelen, te analyseren en te reflecteren. Zo ontdekken we samen wat hen energie geeft (en wat niet), wat hen gelukkig maakt (en wat niet), wat ze nodig hebben en wat een goede manier is om met stress om te gaan. Daardoor voorkomen we uitval en zorgen we voor gelukkige én efficiënte werknemers.

Iris in Soundbites:

  • Kritische blik
  • Authentiek
  • Doorzetter
  • To the point
  • Eigenwijs

Iris’ opladers:

Naast psycholoog ben ik yogadocent. Als er iets is wat mij rust, energie, ruimte en vreugde geeft, is het yoga. Hier leer ik luisteren: wat hebben mijn lichaam en geest nodig? Het mooie is dat ik mezelf dat dan kan geven door yogahoudingen en ademhalingsoefeningen. Daarnaast geniet ik van de natuur, reis ik zoveel mogelijk en lach ik heel vaak en heel hard.

Iris & duurzame inzetbaarheid:

Problemen komen altijd voort uit een disbalans. Vaak hebben we dat pas door als we al redelijk uit balans zijn. Ik leer mensen hoe ze de kleine signalen daarvan kunnen herkennen, zodat ze op tijd kunnen handelen. Verder geloof ik erin dat hoe beter je jezelf kent, hoe beter je je kunt voelen. Weet bijvoorbeeld hoe je communiceert, hoe je functioneert in een groep, wat stress met je doet en hoe je daarmee om gaat. Wie zichzelf kent en begrijpt, heeft ook meer begrip voor anderen. Dat draagt bij aan een fijne werk- en leefomgeving voor iedereen.

Stuur Iris een e-mailIris Verschoor

Dit zijn wij. En wie zijn jullie?

Vrijblijvend kennismaken