Daarom Avant Business

Gemotiveerde medewerkers, minder ziekteverzuim en betere prestaties

Avant Business neemt werknemers mee in veranderingen en zorgt tegelijkertijd dat zij gezond en gemotiveerd blijven.

 

Daarom Avant Business Gezond werkenMensen moeten steeds langer doorwerken en de gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt. Tegelijkertijd vragen economische en technologische ontwikkelingen, wendbaarheid van organisaties. Werkgevers en werknemers die ervoor zorgen dat zij fit blijven voor het steeds sneller veranderende werk, zijn op weg naar duurzame inzetbaarheid. En dat scheelt bedrijven heel veel kosten!

Maar liefst 16% van de Nederlanders kampt met burn-out klachten. De kosten voor een burn-out worden geraamd op minimaal €60.000. Wij weten hoe je werkstress de baas wordt en tonnen kunt besparen.

Investeer in jouw bedrijf én in een gezond & gelukkig Rotterdam

Tegelijkertijd werken wij via sociale projecten voor kansarme Rotterdammers die niet gezond en gelukkig zijn. Bijvoorbeeld omdat zij analfabeet zijn en daardoor vastlopen in werk en regelzaken, of omdat zij te maken hebben met verwaarlozing of geweld. Van elke training die jij bij Avant Business boekt, investeren wij 10% in de projecten van ons maatschappelijke zusje Avant sanare. Daarmee versterken wij de zelfredzaamheid en veerkracht van kwetsbare Rotterdammers, zodat hun kansen op gezondheid, scholing en werk toenemen. Kortom, met Avant Business investeer je in je eigen medewerkers én in een gezond & gelukkig Rotterdam!

Kies het thema dat bij je organisatie past

Welk thema past het best bij jouw organisatie? Kies zelf aan welke projecten van Avant sanare jouw bedrijf of organisatie wil bijdragen. De thema's zijn:

  1. ondersteuning van kinderen en jongeren met emotionele en gedragsproblemen op scholen
  2. hulp aan laaggeletterden die geen of slechts zeer beperkt toegang hebben tot de zorg
  3. depressiepreventie voor volwassenen zonder sociaal netwerk
  4. concrete hulp aan vrouwen en kinderen die het slachtoffer werden van huiselijk geweld.

De beste resultaten

Ons Avant Business team begeleidt jouw medewerkers persoonlijk en heeft ook oog voor jou. Zo behalen wij de beste resultaten.

Wil je weten hoe? Bekijk hier onze visie en werkwijze.

Kunnen we jouw bedrijf inspireren en motiveren?

Vrijblijvend kennismaken