Daarom Avant Business

Wij maken werk van gezonde werknemers

Bedrijven die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van iedereen die werkt, plukken daar direct de vruchten van. Dit zorgt namelijk voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit.

 

Daarom Avant Business Gezond werkenMensen zullen steeds langer doorwerken en de gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt. Tegelijkertijd vragen economische en technologische ontwikkelingen, wendbaarheid van organisaties. Werkgevers en werknemers die ervoor zorgen dat zij fit blijven voor het steeds sneller veranderende werk, zijn op weg naar duurzame inzetbaarheid.

Wij inspireren, motiveren en activeren organisaties tot gezond leven en werken. Daarin zijn wij specialist.  Onze actuele kennis en onze energieke aanpak verrast én verandert.

Investeer in jouw bedrijf én in een gezond & gelukkig Rotterdam

Tegelijkertijd werken wij via sociale projecten voor kansarme Rotterdammers die niet gezond en gelukkig zijn. Bijvoorbeeld omdat zij analfabeet zijn en daardoor vastlopen in werk en regelzaken, of omdat zij te maken hebben met verwaarlozing of geweld. Van elke training die jij bij Avant Business boekt, investeren wij 10% in de projecten van ons maatschappelijke zusje Avant sanare. Daarmee versterken wij de zelfredzaamheid en veerkracht van kwetsbare Rotterdammers, zodat hun kansen op gezondheid, scholing en werk toenemen. Kortom, met Avant Business investeer je in je eigen medewerkers én in een gezond & gelukkig Rotterdam!

Kies het thema dat bij je organisatie past

Welk thema past het best bij jouw organisatie? Kies zelf aan welke projecten van Avant sanare jouw bedrijf of organisatie wil bijdragen. De thema's zijn:

  1. ondersteuning van kinderen en jongeren met emotionele en gedragsproblemen op scholen
  2. hulp aan laaggeletterden die geen of slechts zeer beperkt toegang hebben tot de zorg
  3. depressiepreventie voor volwassenen zonder sociaal netwerk
  4. concrete hulp aan vrouwen en kinderen die het slachtoffer werden van huiselijk geweld.

De beste resultaten

Ons Avant Business team begeleidt jouw medewerkers persoonlijk en heeft ook oog voor jou. Zo behalen wij de beste resultaten.

Wil je weten hoe? Bekijk hier onze visie en werkwijze.

Anderen over ons

"Wij hebben voor de aanpak van Avant Business gekozen omdat deze onderscheidend is ten opzichte van anderen. Preventie van ziekte en overbelasting wordt integraal benaderd, in een aanpak waarin zowel empowerment van de individuele medewerker centraal staat, als organisatie-aspecten als leiderschap, samenwerking en cultuur. Deze geïntegreerde aanpak is effectief, en leidt op verschillende aspecten tot verandering. De samenwerking met Avant daarin als businesspartner is ook nog eens plezierig en professioneel!" 

Robert Opsteeg, managing director Department of Health Evidence, RadboudUMC

"Onze Rotterdamse Helden (vrijwilligers van 16-25 jaar) hebben een fantastische workshop gekregen van Avant Business, over het thema stressmanagement. Jongeren ervaren veel stress door bijvoorbeeld school, een bijbaantje en vrijwilligerswerk. Tijdens deze workshop hebben ze per persoon gekeken wat zij belangrijk vinden in hun leven. Het was een leuke interactieve workshop, waarvan een van de jongere zelfs aangaf: “Het steeg boven mijn verwachting uit.” Ik heb de samenwerking met Avant Business als zeer prettig en professioneel ervaren en zou hen graag nog eens uitnodigen voor een workshop."

Natasja Borgdorff, consulent Rotterdamse Helden, Unie Van Vrijwilligers Rotterdam

Meedenkend

Onze klanten noemen ons goede luisteraars, met oplossingen die werken voor werkgevers én werknemers.

Motiverend

Ervaar je weerstand of stilstand in jouw bedrijf? Wij brengen organisaties én medewerkers in actie. Deelnemers geven aan dat onze trainingen motiveren tot blijvende verandering.

Verrassend

Bij ons krijg je niet meer van hetzelfde. De nieuwste wetenschappelijke inzichten in menselijk gedrag zetten wij om in een persoonlijke benadering met een knipoog.

No nonsense

Geen woorden, maar daden. In onze aanpak zetten we wetenschappelijke inzichten in met creativiteit. Zinvolle kennis met ga maar doen. En dat werkt!

Kunnen we jouw bedrijf inspireren en motiveren?

Vrijblijvend kennismaken