Over ons

Energieke trainers uit de Rotterdamse haven

Wij zijn een kleine organisatie met grote daadkracht. Wij combineren up-to-date kennis met praktische, motiverende opdrachten die verrassen én veranderen. Zo maken wij werk van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van alle mensen in jouw bedrijf.

Ons bedrijf is gevestigd op het unieke RDM-terrein in Rotterdam. Op de plek waar honderd jaar geleden het grootste havenbedrijf van Nederland opbloeide, werken bedrijven en onderwijs nu samen aan innovatie. Bij die combinatie van traditie en vernieuwing voelen wij ons als een vis in het water.

Daarom Avant Business

Effectief tegen werkstress en verzuim

Overzichtelijk

No nonsense

Anderen over ons

"Wij hebben voor de aanpak van Avant Business gekozen omdat deze onderscheidend is ten opzichte van anderen. Preventie van ziekte en overbelasting wordt integraal benaderd, in een aanpak waarin zowel empowerment van de individuele medewerker centraal staat, als organisatie-aspecten als leiderschap, samenwerking en cultuur. Deze geïntegreerde aanpak is effectief, en leidt op verschillende aspecten tot verandering. De samenwerking met Avant daarin als businesspartner is ook nog eens plezierig en professioneel!"  - Robert Opsteeg, managing director Department of Health Evidence, RadboudUMC

Benieuwd naar onze aanpak?

Meer lezen