Over ons

Gemotiveerde medewerkers, minder ziekteverzuim en betere prestaties

Avant Business neemt werknemers mee in veranderingen en zorgt tegelijkertijd dat zij gezond en gemotiveerd blijven.

Mensen moeten steeds langer doorwerken en de gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt. Tegelijkertijd vragen economische en technologische ontwikkelingen, wendbaarheid van organisaties. Werkgevers en werknemers die ervoor zorgen dat zij fit blijven voor het steeds sneller veranderende werk, zijn op weg naar duurzame inzetbaarheid. En dat scheelt bedrijven heel veel kosten!

Maar liefst 16% van de Nederlanders kampt met burn-out klachten. De kosten voor een burn-out worden geraamd op minimaal €60.000. Wij weten hoe je werkstress de baas wordt en veel geld kunt besparen.

Energieke trainers uit de Rotterdamse haven

Wij zijn een kleine organisatie met grote daadkracht. Wij combineren up-to-date kennis met praktische, motiverende opdrachten die verrassen én veranderen. Zo maken wij werk van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van alle mensen in jouw bedrijf.

Deskundig en doeltreffend. Dat is onze aanpak. Niks moeilijkdoenerij of eindeloos praten zonder resultaten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij investeren 10% van onze omzet in de projecten van ons maatschappelijke zusje Avant sanare. Daardoor ondersteunen wij sociale projecten voor kansarme Rotterdammers die niet gezond en gelukkig zijn.  Meer lezen over hoe wij maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Minder verzuim door preventie

Verzuim verminderen door te voorkomen dat gezonde werkdruk omslaat in ongezonde werkstress. Dat is onze missie. Meer lezen over onze visie en werkwijze..

Daarom Avant Business

Effectief tegen werkstress en verzuim

Overzichtelijk

No nonsense

Anderen over ons

"Wij hebben voor de aanpak van Avant Business gekozen omdat deze onderscheidend is ten opzichte van anderen. Preventie van ziekte en overbelasting wordt integraal benaderd, in een aanpak waarin zowel empowerment van de individuele medewerker centraal staat, als organisatie-aspecten als leiderschap, samenwerking en cultuur. Deze geïntegreerde aanpak is effectief, en leidt op verschillende aspecten tot verandering. De samenwerking met Avant daarin als businesspartner is ook nog eens plezierig en professioneel!" 

Robert Opsteeg, managing director Department of Health Evidence, RadboudUMC

"Onze Rotterdamse Helden (vrijwilligers van 16-25 jaar) hebben een fantastische workshop gekregen van Avant Business, over het thema stressmanagement. Jongeren ervaren veel stress door bijvoorbeeld school, een bijbaantje en vrijwilligerswerk. Tijdens deze workshop hebben ze per persoon gekeken wat zij belangrijk vinden in hun leven. Het was een leuke interactieve workshop, waarvan een van de jongere zelfs aangaf: “Het steeg boven mijn verwachting uit.” Ik heb de samenwerking met Avant Business als zeer prettig en professioneel ervaren en zou hen graag nog eens uitnodigen voor een workshop."

Natasja Borgdorff, consulent Rotterdamse Helden, Unie Van Vrijwilligers Rotterdam

Benieuwd naar onze aanpak?

Meer lezen