Over ons

Energieke trainers uit de Rotterdamse haven

Wij zijn een kleine organisatie met grote daadkracht. Wij combineren up-to-date kennis met praktische, motiverende opdrachten die verrassen én veranderen. Zo maken wij werk van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van alle mensen in jouw bedrijf.

Deskundig en doeltreffend. Dat is onze aanpak. Niks moeilijkdoenerij of eindeloos praten zonder resultaten.

Daarom Avant Business

Effectief tegen werkstress en verzuim

Overzichtelijk

No nonsense

Anderen over ons

"Wij hebben voor de aanpak van Avant Business gekozen omdat deze onderscheidend is ten opzichte van anderen. Preventie van ziekte en overbelasting wordt integraal benaderd, in een aanpak waarin zowel empowerment van de individuele medewerker centraal staat, als organisatie-aspecten als leiderschap, samenwerking en cultuur. Deze geïntegreerde aanpak is effectief, en leidt op verschillende aspecten tot verandering. De samenwerking met Avant daarin als businesspartner is ook nog eens plezierig en professioneel!" 

Robert Opsteeg, managing director Department of Health Evidence, RadboudUMC

"Onze Rotterdamse Helden (vrijwilligers van 16-25 jaar) hebben een fantastische workshop gekregen van Avant Business, over het thema stressmanagement. Jongeren ervaren veel stress door bijvoorbeeld school, een bijbaantje en vrijwilligerswerk. Tijdens deze workshop hebben ze per persoon gekeken wat zij belangrijk vinden in hun leven. Het was een leuke interactieve workshop, waarvan een van de jongere zelfs aangaf: “Het steeg boven mijn verwachting uit.” Ik heb de samenwerking met Avant Business als zeer prettig en professioneel ervaren en zou hen graag nog eens uitnodigen voor een workshop."

Natasja Borgdorff, consulent Rotterdamse Helden, Unie Van Vrijwilligers Rotterdam

Benieuwd naar onze aanpak?

Meer lezen