Artikel

Win een workshop Mindfulness in de Week van de Werkstress

Win een workshop Mindfulness in de Week van de Werkstress

Ga stress op de werkvloer positief aan met een workshop Mindfulness. Daardoor kies je voor het voorkomen van psychische klachten of burn-out. En het leuke is: vanwege de Week van de Werkstress van 11 t/m 15 november kun je de workshop winnen!

Waarom de Week van de Werkstress?

Van 11 t/m 15 november vindt de nationale Week van de Werkstress plaats. Het doel van die week is om zoveel mogelijk werkende Nederlanders te laten inzien dat omvallen door werkstress is te voorkomen. Namelijk door te zorgen voor voldoende ontspanning en plezier op de werkvloer, ruimte voor ontwikkeling en genoeg uitdagingen binnen je werk. Voorkomen is beter dan genezen, zeker in een tijd waarin wij ons allemaal realiseren hoe kostbaar talent is!

Helpt mindfulness tegen werkstress?

Ja!! (Je voelde hem misschien al aankomen.) Het is bewezen dat mindfulness helpt om mentaal en fysiek fit te blijven. Mindfulnesss combineert eeuwenoude inzichten met moderne wetenschappelijke kennis uit de psychologie. De workshop wordt gegeven door Rutger van der Windt. Rutger is mindfulness trainer en gespecialiseerd in het voorkomen van psychische en lichamelijke klachten door overbelasting in het werk. Door mee te doen aan onze winactie en kans te maken op een workshop mindfulness voor jouw organisatie, doe je meteen mee tegen werkstress.

Kans maken op een workshop mindfulness?

Stuur ons een mail waarin je in maximaal 2 zinnen uitlegt waarom jij de workshop moet winnen. Vergeet niet je contactgegevens te vermelden. Het meest treffende en originele antwoord wint de workshop.

Bekendmaking van de winnaar

Op woensdag 13 november, in de Week van de Werkstress, maken we de winnaar bekend. Je e-mail kan naar: r.vanderwindt@avantbusiness.nl.

 Terug

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Vul uw bericht in...
x

Laatste nieuwsartikelen: